Sökmotoroptimering

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om sökmotoroptimering och vad vi kan göra för dig? Tveka då inte, kontakta oss redan idag!

Ring oss Skicka e-post

Sökmotoroptimering Malmö

Är du redo för att nå ut till dina kunder?

Varför välja oss ?

Vi är specialisterna som får din hemsida att nå toppen på Google. Smart Optimering garanterar sina kunder en placering på minst topp 10 på Google under utvalda sökord.

Tack vare vår goda kunskap tar vi endast betalt för resultatet.

Garanterad placering

En kund per sökord

Betala endast för resultat

Uppföljning av ranking dagligen

Vad är sökmotoroptimering (SEO)
och hur kan det hjälpa dig?

Att genom sökmotoroptimering effektivisera din försäljning är det mest lönsamma verktyget idag. Det görs över 25 miljoner sökningar varje dag på Google.se. Detta innebär att av de 6 miljoner svenskar som använder internet dagligen så söker man i genomsnitt FYRA gånger per person ute på Google. Detta gör Google till världens största sökmotor.

Sökmotoroptimering innebär att man via ”on page” och ”off page” gör din sida mer relevant för de sökorden du vill synas under.

Skillnaden från att exempelvis annonsera via sökmotoroptimering och annan typ av annonsering är att de som använder sig utav Google söker direkt efter er tjänst eller vara. Men om ert företag väljer att annonsera via tryckt media eller tv etc. så är det ni själva som måste skapa intresset hos den eventuella kunden.

Sökmotoroptimering är en annonsering som når ut till köp klara kunder.

Intresset finns, bara att få dem till er!

25 miljoner sökningar varje dag

Världens största sökmotor

Effektiv annonsering

On-page

För att synas på Google krävs bra content. Det är här onpage kommer in i bilden. Det är viktigt att innehållet på din hemsida är relevant för dina sökord. Ett vanligt problem med onpage är att innehållet på hemsidan inte är skrivit för människans öga utan en robots. För att behålla besökaren och bli relevant för sökmotorerna ska man alltid skapa content som är relevant och anpassat efter det dina besökare efterfrågar. När vi jobbar med onpage går vi igenom all text på din hemsida samtidigt som vi optimerar laddningstider, bilder och tar bort överflödig kod ifrån hemsidan.

Off-page

Genom att andra sidor länkar till din hemsida får du ett högre förtroende hos Google vilket oftast innebär en bättre placering på Google. Det finns många sätt att få in – länkar till sin hemsida idag. Har du bra och informativ content på din hemsida idag så kommer andra hemsidor länkar till dig. När man jobbar med länk byggen idag handlar allt om kvalité. En länk kan vara bättre än hundra länkar!

Några företag som valt att samarbeta med oss

Wikan Personal AB
Servicekuben
Foxor Bygg AB
Pooltakspecialisten
Begagnade Kontorsmöbler Malmö
Share This