Har du ingen trafik till din hemsida? Sökmotoroptimering är den självklara räddningen

Sökmotoroptimering (SEO) med platsgaranti

Betala enbart för resultat

Få statistik på resultaten

Syns där dina kunder letar

Kostnadsfri SEO analys

Fyll i dina uppgifter så får du en seo analys skickad till din epost. Dessutom kontaktar vi dig med en offert – Helt kostnadsfritt!

Sökmotoroptimering

Vad är sökmotoroptimering och hur kan det hjälpa dig?

Att genom sökmotoroptimering effektivisera din försäljning är det mest lönsamma verktyget idag.

Det görs över 25 miljoner sökningar varje dag på Google.se. Detta innebär att av de 6 miljoner svenskar som använder internet dagligen så söker man i genomsnitt FYRA gånger per person ute på Google. Detta gör Google till världens största sökmotor.

Syns där dina kunder letar

Sökmotoroptimering innebär att man via ”on page” och ”off page” gör din sida mer relevant för de sökorden du vill synas under.

Skillnaden från att exempelvis annonsera via sökmotoroptimering och annan typ av annonsering är att de som använder sig utav Google söker direkt efter er tjänst eller vara. Men om ert företag väljer att annonsera via tryckt media eller tv etc. så är det ni själva som måste skapa intresset hos den eventuella kunden.

SEO

Företag som vi har hjälpt

Finns inget bättre sätt att förklara vad vi gör för våra kunder än att låta dem berätta det åt oss. Såhär säger

Jag var väldigt skeptisk till sökmotoroptimering, när David kontaktade mig. Men resultatet överträffade mina förväntningar. De lovar mycket men med facit i hand levererar dom ännu mer.

Tack för hjälpen!

Hans Gustavsson

VD, Sparkök

Efter rekommendation från en kollega tog jag kontakt med Smart Optimering. Det ångrar jag definitivt inte!

Mycket trevligt bemötande, och otroligt profissionellt upplägg till mig och min verksamhet! Som min kollega uttryckte det: Vill du börja tjäna pengar, så kontakta Smart Optimering! Så gjort, och så rätt!

Thomas Persson

Toms Trio

Vill du ha en ökad försäljning genom din hemsida? Kontakta oss idag så hittar vi rätt lösning för dig

Betala enbart för resultat

Få statistik på resultaten

Syns där dina kunder letar

Kontakta oss idag

Vi hjälper dig online

Vanliga frågor och svar om SEO

Vad är sökmotoroptimering (SEO)?

Sökmotoroptimering är när du använder olika metoder för att just din hemsida ska nå komma så högt på i sökresultaten som möjligt för ett visst sökord. Google är platsen där alla letar efter produkter och tjänster så självklart vill man synas så tidigt som möjligt.

Ska jag satsa på Eniro eller Hitta?

Vi brukar säga såhär, använder du själv dessa tjänster när du letar efter en produkt eller tjänst? Normalt sätt är svaret nej, du söker på Google. Eniro och hitta är fantastiskt bra om du vill kolla upp ett telefonnummer eller liknande, men inte för att skaffa nya kunder.

Varför sökmotoroptimering?

Tänk efter, hur gör du när du letar efter en tjänst eller en produkt? Troligtvis går du ut på Google och söker. Det är du inte ensam om, 25 miljoner sökningar görs på Google varje dag. En del av dem söker efter just din produkt eller tjänst, och du vill såklart ligga högst upp i resultaten.

Hur fungerar sökmotoroptimering?

Detta är en klurig fråga, just därför finns företag som vi och andra SEO experter ute på marknaden. Men enkelt förklarat så handlar SEO om att göra just din sida så relevant som möjligt för specifika sökord. Vårt jobb är att ”övertala” google att just du är mest relevant.

Skillnad mellan Onpage och Offpage

Onpage optimering innebär att man jobbar med själva innehållet på din hemsida för att öka dess relevans mot Google. Offpage innebär att man jobbar med länkar för att stärka din sida utifrån. En stark länk som pekar mot din hemsida kan öka dina placeringar i sökresultaten.

Vad kostar sökmotoroptimering?

Att sätta ett generellt pris är väldigt svårt. Alla sökord är olika och konkurrensen kan variera väldigt mycket. Det beror även på om du vill ha rikstäckande eller lokala sökord. ”Kaffe” är exempelvis mycket svårare att ranka än ”Kaffe Malmö”. Gör vår SEO analys eller kontakta oss direkt.
Smart Optimering